måndag 9 mars 2009

En liten extra chans!

Tack alla ni som var och besökte oss på helgens mässa som gick av stapeln i Göteborg, det är alltid så roligt att få träffa många och fler och fler av er blir "kända" ansikten ;).
Alla ni som var där i lördags ni hade det trångt och söndags besökarna hade det betydligt luftigare ;).
Som en liten extra bonus lottar vi ut ytterligare ett litet "godis" paket bland alla er som har en lott. Den som har nr. 35 och en helt rosa lott serie V är välkommen att maila oss sitt namn och sin adress till oss så kommer något med posten. GRATTIS!!!
Senast på söndag (15 mars) vill vi att du hör av dig!
info@stampelstudion.se
Nästa mässa som StämpelStudion deltar i är i Helsingborg den 29:e mars, hoppas att vi syns där!
Om ni ev. har missat det så är vi glada att berätta att vi nu har Tombow pennor i vårat sortiment, kika under *NYHETER eller Pennor så hittar du dem. De är helt underbara och i vårat tycke det bästa av två världar - distresser & ProMarkers i ett kan man säga.
Våga prova, annars vet du inte vad du missar :).
Må så gott!
Linda & gänget

5 kommentarer:

Angelica sa...

Suck... jag hittar ju inte lotten. Antagligen har den åkt ner i papperskorgen. Typiskt när jag vet att det var en rosa lott och numret började på 3. Var det en 8:a sen eller en 5:a?? Jag hoppas det var en 8:a så någon annan får ett roligt paket på posten och kan njuta av det. Hoppas på bättre lycka nästa gång.... *letar förtvivlat vidare*

Daniela/Neliz sa...

Var jätte kul att få träffa er alla :) Jag passade även på att kompletera med lite nya TomBows, så nu har jag 30st sammanlagt. Skulle inte kunna leva utan dem nu tror jag! Underbaraste pennorna någonsin!

lk46 sa...

Nä nu gråter jag igen. Mässa igen och jag jobbar då också.... det är inte rättvisst!!!!!
Men jag hoppas alla andra gör av med mycket pengar hos Er!
Kram lene

Nina Möller sa...

Hälsar från Sofie, som tycker Linda är världens snällaste =)

Linda/StämpelStudion sa...

Hälsa tillbaka till Sofie att hon är underbart söt och superduktig! Kram Linda