tisdag 6 januari 2009

Tretton dagar efter jul....

Då tänkte jag bjussa på ett shaker kort ;)
Jag har gjort ett shakerkort,jag är ju väldans förtjust i 3D ...att bygga på höjden & få lite dimention...Så när PinkCat studios-Masculinestamps landade i min låda så blev jag så glad!!!


De små fiskarna kommer från setet,jag stämplade dem på krymplast (genomskinlig) & skar bort själva "tavlan"runt fisken med skalpell,men man får skära försiktigt,krymplasten "spricker" gärna,så skär flera gånger med ganska lätt tryck.
Jag målade dem med akvarellpennor,det går att måla med Promarkers efter den är krymt &så,men måla inte förlänge på de stämplade linjerna,för PM-pennorna löser upp bläcket.
Som "fönster" har jag tagit OH-papper som är till skrivaren (Bläckstråle) den är lite "ruggad" på ena sidan & lättare att stämpla på.
Inuti "asken" har jag lagt in lite glaskulor som jag hittat på DollarStore & de pyttiga kulorna hittade jag i gömmorna...jag sparar på det mesta!
Varmt välkommen tillbaka imorgon!!

♥♥♥♥ Camilla ~Kamilla ♥♥♥♥

6 kommentarer:

annkan sa...

Wow- detta är så snyggt!
Ett sånt kort som gör att det riktigt kliar i fingrarna..:-D

Ha en bra Trettondag!

lk46 sa...

Vilket kul och tufft kort. Det är ju precis sånt man ska göra till en killa!
Ha det bäst!

NetteR sa...

Superläckert kort. Har krympplast i mina gömmor som säkert legat ett eller hmm snarare några år. Måste kanske damma av dem. Fiskarna blev verkligen läckra!

Fröken paj sa...

Vilket läckert kort, fiskarna blev bara sååå fina!

Malmis sa...

Wow vilket läckert kort!
/Pyttisens mamma

Martina sa...

Wow, det kortet hade passa perfekt till min man som gillar att fiska. Väldigt fräckt.