tisdag 8 september 2009

Förändringarnas vindar blåser...

Ja, nu är det verkligen nya tider för StämpelStudion!
Det är inte bara höstvindarna som viner runt husknutarna, utan även förändringarnas vindar har hittat hit :)

Vi har en höst fylld av kurser, mässor, nyheter, träffar och massor av ideer framför oss. En mängd nya varor väntas komma in snart, och kurserna har redan dragit igång. Hör av dig om du är intresserad!
En av de största förändringarna är att vi sökt ett nytt designteam. I ett helt år har vi haft förmånen att få inspireras av Kamilla, Tatto-rosen och Zanya, och kan inte tacka dem nog för allt de gjort för StämpelStudion!
Vilka pärlor ni är tjejer! De är så fantastiska att vi inte kan släppa dem helt, och de kommer till vår stora lycka att stanna som "stående gästdesigners" för oss :)

Ang vårt nya designteam:

Ansökningstiden gick ut igår, och nu står vi inför arbetet och våndan att välja ut ett nytt team. Det är jätteroligt, men också så fruktansvärt svårt! Alla är duktiga, och all skapande är vackert. Helst skulle man ju vilja ge alla som söker en plats i teamet...
det har kommit in fantastiskt fina ansökningar, och det blir inte lätt att välja ett par stycken bara. Men, vi skall göra vårt bästa för att skynda på processen, och meddela vårt beslut så fort som möjligt :)
Vi vill rikta ett stort TACK till alla ni som sökt!

Förresten...ni har väl inte missat att Martha Stewarts underbara och populära stansar nu finns i StämpelStudions sortiment? Tex:


Dessutom ligger priset på endast 189:- stk !!! Välkommen in i butiken ;)

Inga kommentarer: