torsdag 26 juni 2008

[Camilla/Kamilla]

Hej alla glada scrappare,kortmakare & mång pysslare!
Jag heter Camilla,men kallar mig Kamilla på nätet,mest för att det fanns många Camilla när jag började delta i forumen...Kamilla är alltid ledigt.
Jag är 33 år & bor i villa i norrlands inland,Lycksele,tillsammans med min man Martin & våra två barn,Max & Moa.(& 2 små dvärghamstrar,Sarah & Gabriella)
Jag jobbar som dagmamma just nu,vilket jag tycker är toppen,eftersom pyssel är en del i vardagen hos barn!
Men till hösten ska jag gå skola,eller börja jobba på förskola,så det blir spännande vilket som.


Mina intressen är (såklart) scrapbooking,rita,skriva,fotografering & pyssel i alla former,jag gillar allt som har med att skapa med händer att göra.
Jag hittade scrapbookingen i höstas & blev glad att det fanns så många människor på nätet som delade min passion & framför allt,min hobby hade ett namn!
Jag vet inte vilken inrikning min scrapping har,jag är väldigt ombytlig av mig,ibland är det stilrent & ibland smämmar det nästan över av dekorationer!
Jag gillar att exprimentera & får mycket inspiration av andra & hittar på en del själv,framför allt egna mallar som jag sitter i tid & otid & ritar/klipper...

När Linda ringde & frågade om jag ville vara med i Designteamet så kunde nästan inte rösten bära! Jag blev så glad,så lycklig & faktiskt förvånad...fast jag antar att alla blir det när dom får beskedet att dom kommit med.
Att få bli utvald till DT känns så roligt,inspirerande,utmanande & så spännande!
Jag ser så fram emot våran resa som har påbörjats & vilket underbart paket som Linda har skickat oss! Jag hoppas ni alla vill följa vår spännande tripp & att ni ska inspireras av allt som vi kommer att bjuda på!
Sedan så får ni gärna hojta till om det är något ni saknar eller vill veta mer om.

Kram Camilla (Kamilla)

3 kommentarer:

Lene sa...

Oj, jag blev visst först med att hitta hit! Kul!
Så roligt att läsa era presentationer, det har Ni gjort bra tjejer!

Annica H sa...

OH! Äntligen igång! Har inte hittat hit förens nu... :)

Morfen sa...

Åh vad roligt att läsa om dig här också Camilla! :D Är så stolt över att ha dig i teamet hos Svensk Scrapbooking också. Kraaaaaaaaaaam!