tisdag 24 juni 2008

Zanya/Linda

Hej,
här kommer en liten presentation av mig.

Jag heter Linda (men kallas alltså för Zanya på nätet), är 32 år och jag har en underbar son på 13, snart 14 år. Vi bor i Kungälv i en lägenhet, men drömmer om ett hus.. Älskar att kunna tassa ut barfota på gräsmattan :)
Intressen har jag en del, men det absolut största är scrapbooking och kortmakeri. Det tar upp väldigt mycket tid i mitt liv, och jag älskar det :) Det har blivit lite av en livsstil skulle man ju kunna säga, har man bara sina "Scrap glasögon" på sig, så finns det få saker omkring en som inte kan relateras till scrapbooking.. :)
Förövrigt tycker jag mycket om havet, båtar, pyssel i alla former, fotografering, teckna, måla, brodera, hemsidesnickeri, datorer, spel..och naturligtvis min familj. Min särbo har en dotter, och därmed är jag också en glad och stolt bonusmamma till en 13 årig tjej.

Jag har alltid älskat "pyssel", och har även scrappat en hel del utan att veta att det hade ett namn."Riktig scrapbooking" började jag med i vintras (vilken lycka!), innan dess har det mest varit kort jag sysslat med..och när jag började med det vet jag faktsikt inte.. Men det är ett tag nu iallafall ;)

Att bli utvald att få vara med i Stämpelstudions DT gäng är underbart. Jag blev otroligt glad när vår DT-mamma Linda ringde och frågade om jag ville vara med. Det känns härligt, spännande och lite nervöst ;) Min förhoppning är att kunna inspirera, lyfta fram alla Stämpelstudions underbara stämplar och att själv utvecklas som scrappare/kortmakare.

Jag hoppas och tror att alla som läser vår blog hittar mycket att inspireras av, och att ni kommer tillbaka ofta! Vi är ett produktiv gäng, så det kommer att komma nyheter hela tiden ;)

Kram,

Linda (Zanya)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett stort GRATTIS till dig! & helt fantastiska kort! =)

Ha det bäst, kram

Morfen sa...

Jättekul att du blivit dt-medlem! Grattis! :D Kram