måndag 30 juni 2008

Två Billykort

Här kommer ett par kort från Linda/Knorrigt:
Först har jag gjort ett piratkort med en Billystämpel från Pink cat studio. Även döskallarna med text runt kommer från samma ark. Billy blev lite blek i ansiktet av kameran, han mår bättre på riktigt. ;) Svärdet och andra små detaljer har jag använt 3D-lack på och de vita glänsen har jag ritat dit med en sakura gelly roll. Kanterna har jag använt fluid chalk på och rivit sönder.


Det mossgröna organzabandet har jag satt dit med hjälp av två "ölkapsyler".Lite band satte jag fast i en säkerhetsnål. Enkla brads är alltid snyggt!


Ett kort till med en Billystämpel från Pink cat studio. Textstämpeln kommer från samma ark. Ni ser väl att man kan göra både grabbiga och tjejiga kort med de söta stämplarna!? :) Pärlorna kan jag använda hur många som helst, de är såååå fina! Även här ett organzaband, det har jag knutit runt en tag som jag färglagt och dekorerat lite.

Tack för titten! Mer kommer snart!

4 kommentarer:

Lene sa...

Har tittat lite närmare på korten... gud så kul att komma på såna ideér som med ölkapslarna.
Härliga stämplar!
/Lene

Lene sa...

Har tittat lite närmare på korten... gud så kul att komma på såna ideér som med ölkapslarna.
Härliga stämplar!
/Lene

jessica/Helmina sa...

Jättefina kort:-) ses på mässan till helgen :-D

petraso sa...

Underbart Linda!!!!

Attans fler stämplar jag vill ha!!! Och så kommer jag ha tid att hälsa på Stämpelstudion nästa vecka men då är la det slutsålt..... efter mäössan får vi hoppas!!! :)
Gillar ju förstås ölkapsylerna hiii *blink blink*