måndag 30 november 2009

Stämpelalbum av kortstomme

Jag fick en avlång kortstomme i mitt paket, och jag har länge gått och funderat över vad jag ska göra med den. Så igår när det var dags att sätta sig med stommen, kom jag på idén att göra ett litet album av det, för att enkelt kunna se vilka stämplar jag fått i mina DT-paket.


Jag ville inte göra den för julig, eftersom jag kommer att stämpla in de övriga stämplarna som kommer också. Men man kan ju faktiskt använda julpapper till annat än jul! Här har jag använt kortstomme vit avlång, röd och brun cardstock, mönsterpapper från Vivi Gade Design, söta vita pappersblommor, och den lilla bjällran upphängd i brunt prickigt organzaband. Texten har jag skrivit med hjälp av min cuttlebug och ett ark vit thickers. Själva ryggen har jag klätt med en remsa röd cardstock, häftat fast sidorna inuti blocket, och sedan dold häftklamrarna med hjälp av en utstansad bord med MS-punch.


Här är albumet lite öppet, man kan skönja de olika stämplarna uppstämplade på tombowpapper. Tanken var att jag även skulle färglagt stämplarna, men hann inte tills idag, får ta det senare.

Jag gillar verkligen detta med att försöka hitta på nya användningsområden för materialet, istället för att göra som det är tänkt, och som man alltid gjort. Hoppas ni tycker om mitt stämpelalbum!

Materiallista:
Avlång, vit kortstomme
Röd och brun cardstock
Mönsterpapper Vivi Gade Design
Tombow-papper
Thickers ark vit
Vita pappersblommor
Bjällra
Övrigt: cuttlebug, alfabet Rollerskate, Martha Stewart punch Doily Lace


Glöm inte bort att det är sista dagen för inlämning till vår skisstävling idag, ni hittar inlägget HÄR!!

Ha en riktigt trevlig vecka! Kram ScrapLinda

3 kommentarer:

Linapyssel sa...

Du är så urkreativ Linda, såå fint!!!
Hoppas du hade en härlig advent
Kramar Lina

Linapyssel sa...

Du är så urkreativ Linda, såå fint!!!
Hoppas du hade en härlig advent
Kramar Lina

Linapyssel sa...

Du är så urkreativ Linda, såå fint!!!
Hoppas du hade en härlig advent
Kramar Lina