lördag 28 november 2009

Tagkort med Pink Cat StudioDenna veckan har jag lekt med Pink Cat Studios söta stämplar! Jag tycker att de passar till en lite stramare stil med minimalt med dekorationer. Först ut är ett kort med måttet 10x12.5 cm där jag vikt upp cardstocken i underkant och därmed format en ficka på 7.5 cm på högsta punkten (mittenfickan). Cardstocken skärs alltså på 20 cm höjd och så använde jag hela bredden. Uppviket fick en avfasning på varje sida och kantades med pappersremsa i härligt turkost. Man kan använda tagsen till lite vad som faller en in; önskelistor, recept eller några väl valda ord, bara fantasin sätter gränserna!
Materiallista;
Papper; Röd cardstock, Inkido ruta röd, Inkido stjärna turkos, (tagsen är akvarellpapper)
Stämplar; Pink Cat Studio
Dekorationer; Punchinella röd, snöflingebrads, band, stickles


Nästa alster är ett litet tagkort som jag byggt av kellogskartong klädd med röd cardstock. Måttet är 8.5x11.5 cm. Fram & baksida är klippta med Spellbinders die och sedan har jag skurit en sida rak och sedan monterat ihop dem med en ryggremsa med hjälp av cardstock och dubbelhäftande tejp. Till insidan gjorde jag en liten ficka där man får plats med lite olika saker beroende på tycke och smak. Man kan tänkas ge bort fullmatade presentkort som numera ofta är i kreditkortsform eller som här tags med alla barnbarnens önskelistor till far/morföräldrarna. Tagsen har fått lite garn som var mitt eget.
Materiallista;
Papper; Röd & grön cardstock, tags
Stämplar; Pink Cat Studio
Dekorationer; Snöflingebrads, band, stickles

3 kommentarer:

Linapyssel sa...

Kanon snyggt! Gillar det översta kortet jätte mycket!
MVH Linapyssel

Carina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Carina sa...

Jättefina kort. Jag gillar verkligen formen på det undre kortet. Vet du var jag kan få tag på en mall till det? Som ny kortmakare letar jag överallt efter nya idéer.

Hälsningar
Carina (mitt i adventsstöket)