måndag 15 februari 2010

Vem vill inte vakna till fågelsång varje morgon?!

Jaa, det vore inte dumt! Kanske skulle jag be maken spela in lite fågelkvitter, och fixa en liten sak att stoppa in i min nya, fina fågelholk? Njae, det blir nog lite för krångligt, jag får tänka mig fågelsången istället. För idag bjuder jag på en söt liten fågelholk.


Jag hade detta stativ i mina gömmor hemma, egentligen satt det en provdocka på den, men provdockan fick flytta. Skar ut stommen i cerise cardstock, taket stansade jag med MS-stans, sen skar jag ut vit cardstock, stansade med MS-stansen igen och körde den genom min paper crimper.  Sittpinnen är en avknipsad blompinne, målad med vit akrylfärg.


Monterade mattor på holkens sidor med Spring Burst. Alltsammans fick en omgång med distress Worn Lipstick. Runt holkens ingång har jag monterat rosa halvpärlor från KaiserKraft. Stansade ut fågel, swirls, blommor och grenar, allt utom grenarna fick sig en distressomgång med.


Fågeln är utstansad två gånger, och sen ihopmonterad med små vinklar av papper på insidan, för att få en lite mer 3D-känsla av den. Använde en swirl att maska med. För att dölja sittpinnens fastsättning inuti holken, har jag lagt in lite bomull, som får symbolisera redet. Denna var kul att göra, kommer definitivt att göra den fler gånger. Funderar redan nu på att göra en kompis till denna, eftersom jag har en till provdocka står på stativ i fönstret.

Materiallista:
Mönsterpapper 3 bugsinarug - Spring Burst
Rosa halvpärlor - KaiserKraft
Övrigt: Vit akrylfärg, Martha Stewart Doily Lace, Sissix die Bird w/Branch, blomstansar Nellie Snellen, paper crimper, stativ.

Ha en trevlig vecka, och glöm inte bort Tävlingen!!

1 kommentar:

Mill@n sa...

Supersött Linda!! Synd att den inte tål att vara utomhus i ur och skur, den hade varit ett lyxhus för vilken lite fågel som helst!