fredag 28 november 2008

VIKTIG INFORMATION!!

Som titeln skvallrar så är detta väldigt viktig information och det gäller webbutiken.

På måndag kommer butiken med största sannolikhet att ligga nere och har vi riktig otur så även tisdag. Detta är för att vi äntligen har kommit dit då vi tar det stora steget och byter butikslösning i hopp om att det ska bli en lättnavigerad shop med förbättringar vad gäller på lagerhantering och bilder.
Vi vet i dagsläget inte om även mailen blir påverkad...vi hoppas att den inte blir det men är det något som är brådskande och ni inte får svar så ring på 0707-23 27 07.

Misströsta inte vi jobbar på för fullt för att övergången ska bli så smidig som möjlig. Sen kommer det naturligtvis att vara invigningsyra av den nya shoppen med allt vad det innebär!.... ;)

Glöm inte heller att om lite mindre än två timmar drar Cyber Croppen igång på "riktigt" även om ni var många med oss igår kväll vid tjuvstarten :). Ni missar väl inte vår första CC (av många hoppas vi!!).

Vi ser fram emot en härlig helg av pyssel tillsammans med er!

6 kommentarer:

annkan sa...

Heja ni som ordnar denna CyberCrop!!

/annkan

Nina Möller sa...

Lycka till med övergången i webbshoppen! Hoppas det går smidigt!
Här ska "croppas" om bara krampen i magen lägger sig.....;(

Britta sa...

Det ska bli kul att se er nya webbshop. Lycka till!

bellis4 sa...

Wohoo!! Vilka roliga utmaningar det är på er CC, jag har jättekul! Fantastiskt bra arrangemang med många aktiva. Nu är Bingon slut för idag, så det blir adjö till datorn och hej igen pysselbordet.

Kram från Bella

Essmo sa...

spännande med ny webshop! =)

Teres sa...

aha det är därför jag inte kommer in i er webb-butik än hur mkt jag än vill och försöker. Återkommer senare. Ska bli så spännande att se er nya webshop:)